4. elokuuta 2022

Itä-Suomen 2022 reissu loppuun

27. päivä: Hauho - Kangasala - Tampere, 67 km

Loppurullailu kotiin. Tuttuja moikkaamassa Kangasalla. Itä-Suomen 2022 pyöräilyosuus on ohi. Jälkilöylyt ovat luvassa, kunhan saan kartan piirrettyä.

2 kommenttia:

  1. Sillbölen rautakaivosstudion pyöräurheilun yliesierikoispyöräilytoimittaja kertoo: Lausumme me itse ilomme ja parhaat onnittelumme Itä-Suomen pitkän pyöräretken aktion polkemisesta hyväkuntoisena, vaurioitta perille Kankurinkadun Sorrentoosi. Kertonet myöhemmin, paljonko kertyi kilometrejä yhteensä, antanet yleiskatsauksen esimerkiksi viimekesäiseen retkeesi verrattuna. Sinulle hahmottuu kotomaamme koko kuva maantien tasalta, ja sitä pidän todella arvokkaana asiana. Niin on tapasi kirjoittaa blogia päivänmatkan päätteeksi. Kyselen lisää, kunhan tapaamme kasvokkain kuin kuvastimessa (kuuluisan ruotsalaisen elokuvaohjaajan Ingmar Bergmanin elokuvan nimi on juuri tuo Kuin kuvastimessa, Såsom i spegeln). Leppeää elokuista viikonvaihdetta kesän kosketuksin. Näin toivottaa rautakaivosstudiosta varhaisheräävä Eenokki-isä

    VastaaPoista
  2. P.S. Kartago reissusta erinomainen! Mulla oli gt-kartago auki köökin ruokapöydällä seuratakseni reissumiehen pitkää taivaltasi. Niin että raporttisi kokonaisuudessaan ultra bra. Sanoo vanha minä.

    VastaaPoista