31. toukokuuta 2010

Eilen muutimme kimppakamppaan, jossa olisi tarkoitus asua kesan ajan. Asunto sijaitsee Meyrinin kunnassa, joka on hyvin lahella CERNia. Vuokranantajamme piti tulla samana iltana allekirjoittamaan kanssamme vuokrasopimus, mutta kyseinen jamppa ei paassyt omien fibojensa vuoksi paikalle. Han sanoi tulevansa tanaan. Toivottavasti tulee. Asuntoomme kuuluu pyykkitupa, jota tietenkin kokeilimme heti eilen, kun olimme vieneet tavaramme asuntoon. Pyykkituvan pesu- ja kuivauskoneen kaytto muistutti kuitenkin pikemminkin automaatio- ja saatotekniikan sumeaa logiikkaa, kun jonkun brontosauruksen sivupersoonasta derivoidun ingenjoorin kehittama helvetinkoneen kayttoliittyma toimi miten sattui. Saimme taistella kyseisten varkkien kanssa monta tuntia: lopputulemana saimme pyykit pestya, mutta kuivauskoneen romu ei vielakaan toiminut. Tasta voisikin antaa tulikivenkatkuista palautetta vuokraisannallallemme ja kysya, miten kyseinen masiina toimii. Ei nimittain vaikuta olevan suunniteltu ihmisten kaytettavaksi, niin hankalaa kayttaminen oli.


Kamppa on noin 60-70 neliometrin kokoinen. Seuraavan 1,5 kuukauden ajan siella pitaisi asua yhteensa viisi ihmista. Eikohan sopu sijaa anna. Ainakin olemme toistaiseksi tulleet tosi hyvin juttuun keskenamme, eika vahiten, koska kaikki ovat yliopisto-opiskelijoita!

Tanaan iltapaivalla tosin kavi ilmi, ettei vuokranantajamme valttamatta annakaan nain monen asua kampassaan kolmea kuukautta. Nyt taytyy olla sormet ristissa ja neuvotella sopivasti, jotta voisimme asua lopulta kampassa...


Ilmoittauduin tanaan Davosin maratonille. Raskaat vuoristokilometrit ja vahahappisuus, taalta tullaan!