30. lokakuuta 2010

Lukuvuoden ensimmäinen tenttikausi on nyt ohi. Kaasudynamiikan arvosanani korottunee vuoden takaisesta - kyllä sitä nyt treenattiinkin! Viikolla ei muuten olisi ollut koulua, mutta siellä tuli silti oltua laskemassa kaasudynamiikan wanhoja tenttejä. Tämänpäiväinen tentti tuntui menneen hyvin, vaikka ainakin pari juttua tiedän jo menneen pieleen. Siltikin tulos on jo nyt huomattavasti parempi kuin vuosi sitten.

Kuin sattumalta puristuvan aerodynamiikan kurssi on nyt syksyllä yhdistetty kaasudynamiikan kurssin kanssa. Täysin idioottimaisesti tämä tietenkin tarkoittaa, etteivät esim. lentotekniikkaa pääaineenaan ja virtausmekaniikkaa sivuaineenaan lukevat eivät voi suorittaa kaasudynamiikkaa nyt, vaan heidän on tehtävä kaasudynamiikan tentti uudelleen keväällä "erillisenä" suorituksena. Nerokasta sen sijaan on, että sentään kaasudynamiikan aiemmin hyväksytysti suorittaneet saavat korottaa arvosanaansa tällä tentillä.

Koneinsinöörikillan tiedotusmailissa mainittiin abi-infokoulutuksesta. Koska tavoilleni uskollisesti kaikki muu kiinnostaa enemmän kuin opiskelu, sain päähäni ajatuksen, että voisin lähteä esittelemään Aalto-yliopiston TKK:ta kevään abeille. Samalla tietysti edustaisin Aalto-yliopistoa. Abi-infokoulutus pidettiin jo, ja seuraavaksi olisi tarkoitus ottaa yhteyttä kotilukiooni, johon ajattelin mennä esittelemään byrokratin raatelemaa Aaltoa. Mieli tekisi kertoa, miten asiat oikeasti ovat, mutta propagandaa lienee suollettava tuutista sen minkä esityksessä kerkiän. Saas nähdä, mitä lopulta sanon. Paskat minä mistään hienoista Aallon suunnittelijoiden ajatuksista mitään välitä.

Lissee päivänavausta tulossa myöhemmin.