30. toukokuuta 2007

Kuulumisia

Toissapäivänä leikin sähkömiestä, kun jouduin fiksailemaan kahvinkeitintäni. Ei muuta kuin pohja auki ja ihmettelemään keittimen sisältöä! Keittimen käyttökytkin oli painunut sisään ja hajonnut niin, ettei siinä palava valo enää toiminut. Kytkin toimi kuten ennenkin paikalleenlaiton jälkeen: keitintä voi siis edelleen käyttää! :D

Ilma oli eilen koko päivän kuin morsian, mistä syystä pakotin itseni ulos. Ensin kävin ostamassa tällaisen värkin Myyrmannin Megastoresta, tarjouksessa kun oli (40 eypoa). Kotiin päästyäni ja innokkaasti MP3-soitintani kokeillessani huomasin, että se mokoma ei inahdakaan Win98:ssa. Kuumeisen etsinnän jälkeen löysin netistä ajurit, joilla sain MP3-soittimeni (tietokone tunnistaa tämän massamuistilaitteeksi) näkymään tietokoneellani. Halvatun M$ ei enää tue virallisesti Win98:a, joten laitevalmistajatkin pikkuhiljaa lopettavat tukensa sille. Esim. tämä hakemani USB-ajuri on täysin epävirallinen harrastelijapäivitys. Olisikohan aika päivittää kone?

Myöhemmin illalla ajoin tunnin pyörälenkin Kaivokselan lähialueilla. Piipahdin Haltialan kartanolla, josta palasin Myyrmäen ja Vapaalan kautta kotiin.

Billyssä soi tällä kertaa itselleni tuore kipale: Alex M.O.R.P.H. - New Harvest (New Club Mix)