14. kesäkuuta 2010

Viikonloppu kului futista katsellessa. Eilen kävimme tosin pelaamassa rantalentopalloa Meyrinissa ja lentämässä kaverini vuokranantajan kanssa. Emme päässeet käymään Alpeilla pilvien vuoksi, mutta eiköhän sinnekin viela ehditä. Nyt kiertelimme Genevejärveä. Pohjoisimmillaan kävimme Lausannessa, mistä käännyimme kohti etelää ja Geneveä. Ohessa muutama kuva:




Saimme kämppäämme maanantaina internetyhteyden. On kieltämättä vapauttavaa jälleen surffata kotisohvalta. Toisaalta aika on kulunut joutuisasti ilman nettiäkin, ja kulunee jatkossakin. Nyt tosin ei kaikkea rahanpalamista tarvitse hoitaa töissä, vaan sama kortinvingutus onnistuu myös kotona. Mitähän seuraavaksi keksisi...

Sveitsi voitti tänään aivan odottamatta Espanjan vihreällä veralla. Kotona talomme sisäpihalla kaikui aikamoinen torvisoitto, kun naapurikerrostaloissa ihmiset soittivat vuvuzelojaan Suissen voiton kunniaksi. Sama jatkui lenkillä käydessäni, mutta torvet vaihtuivat töötteihin. Jotkut heiluttavat kuulemma lippua toisella kädellään, mikä tietenkin johtaa väistämättä kolareihin; hälytysajoneuvojen sireenien ääntä kuului matkalla vähän väliä jostain. Keskustassa oli ilmeisesti sattunut useita peltikolareita. Tämä maahan on aivan sekaisin pelkästä pallon potkimisesta!