23. elokuuta 2008

Tänään kai saavutin jonkinlaisen merkkipaalun elämässäni, kun juoksin 22,3 km:n pituisen lenkin. Tavoitteenani on juosta maraton aikanaan, muttei vielä tänä vuonna. Tämä puolimaratonin pituuden ylittänyt rykäisy osoitti, että kestävyys riittää hyvin todennäköisesti myös täyspitkälle rääkille.

Skolen alku lähestyy pelottavan kovaa vauhtia, enää kolme viikkoa lomaa jäljellä. Ensimmäiset 2,5 kuukautta kesälomastani olin töissä, ja elokuun alusta olen ollut lomalla. Lukuvuotta on jo pitänyt alkaa valmistelemaan ilmoittautumalla muutamille kursseille, ja hoitamalla opiskelijastatukseen liittyviä asioita, kuten vaikkapa YTV:n matkakortin asiakasryhmän päivityksen.

Jokohan tuleva lukuvuosi alkaisi paremmin kuin vuosi sitten? Nyt on jo vuosi taas kulutettu koulunpenkkiä, joten olettaa sopisi, että opiskelukin lähtisi rullaamaan paremmin.

Kuulin, että uudet fuksit ovat jo käyneet TKK:lla. Hellanlettas, ensimmäiseksi ajattelin, että itse olin kavereideni kanssa vuosi sitten aivan samassa tilanteessa. Nyt sitten tulee uusi porukka, joka on aivan yhtä nollat taulussa kuin mekin tuolloin. Varmaan tulee hieman seurattua fuksien meininkiä, miten heillä homma lähtee käyntiin.