19. kesäkuuta 2011

Altonale

Altonan ja Ottensenin kaupunginosissa järjestettiin viikonloppuna katufestari Altonale, jossa esiintyi lukuisia eri yhtyeitä. Edustetut musagenret eivät hirveästi napanneet ohjelman perusteella, mutta olihan siellä käytävä yleissivistyksen vuoksi. Tapahtuma oli eräänlainen festarin ja markkinoiden sekaviritelmä. Eri tapahtuma-alueilla oli nimittäin pelkästään myyntitelttoja, joista saattoi haalia mukaansa kaikennäköistä krääsää. No, ei siellä aivan tavallisia päivittäiskamoja myyty, vaan olivathan tuotteet erikoisempia. Myymäpuoli sai kuitenkin olla, koska minua kiinnosti musiikki eniten näennäisestä mitäänsanomattomuudestaan huolimatta.




Samat bileet jatkuivat vielä lauantaina ja sunnuntainakin, kun perjantaina aloitettiin. Sää oli viilentynyt perjantaista lauantaille.




Bileet jatkuisivat vielä tätä kirjoittaessani, koska musiikki raikaa ulkona iloisesti. En kuitenkaan jaksa enää lähteä kiertämään lavoja, koska tänään pidän lepopäivän. Siitä seuraavaksi hieman enemmän...

3 kommenttia:

  1. Eipä kuullosta eikä näytöstä ollenkaan huonolta. Mitähän bändejä oli mukana, mistä päin moalimoo?
    Isä kyselee

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää, varmaan kuullostikin. Mitä bändejä, mistäpäin moaliman ääriä? Isähän se kyselöö

    VastaaPoista
  3. Enhän mä noista bändeistä tiennyt yhtäkään ennestään. Saksalaisia taisivat olla liki kaikki - yllättävää kyllä. Suuria nimiä ei ollut mukana. Kuvissa ylhäältä alas lukien: Partyband Hamburgs, Guaia Guaia, Ride the Nail ja Papa Rockt (kuvat näkyvät isompina ja kuvateksteineen klikkaamalla niitä).

    VastaaPoista