20. kesäkuuta 2010

Fête de la Musique

Genevessä järjestettiin viikonloppuna musiikkifestivaali, joka on osa maailmanlaajuista musiikkijuhlaa. Kemuissa soitettiin käytännössä kaikkia musiikkilajeja ainakin jollain tavalla. Festari oli lisäksi täysin ilmainen, joten pitihän siellä mennä käymään. Ja bileet olivatkin hyvät! Soitto raikui lauantaina yöhön asti, vaikka lähdin paikalta noin 2330. Viimeinen esiintyjä ei ollut vielä lavalla tässä vaiheessa, muttei tämä haitannut, koska olin ollut paikalla jo reilut 5 tuntia. Sunnuntaina ei enää elektronista tanssimusiikkia soitettu, joten pidin täydellisen vapaapäivän maailman hörhöilystä ja olin kotona edellisen illan kuvia säätäen.






4 kommenttia:

  1. Jee, Jee! Kuvat olivat semmoisia, että ikivanha rokkarikin, Beatles- ja Hurriganes-fani vm 1945, 65 vee, saattoi kuulla musiikin suloisen räikinän. Taisi olla myös etnomusiikkia. Hönkivätkö siellä alppitorvetkin?
    Kysyy nimimerkki isä-Eino

    VastaaPoista
  2. Mä kuuntelin ihan suosiolla teknohumppaa; se kun sattuu olemaan henk.koht. suosikkini. Musiikkityylejä oli tarjolla hyvin laajasti, ja laitoinkin parista muusta orkesterista kuvia. Alppitorvia tai vuvuzeloja en kuullut missään, mutta kotikulmilla taisivat soida nekin futispelien tapahtumien tahtiin...

    Hyvä, jos wanhakin nuortuu näitä katsellessa. ;)

    VastaaPoista
  3. Ettäkö Wanha :) nuortuu: jo toki. Terveydenhoitaja kaiveli eilen oikeasta korvasta ison ruskean vaikkutönkin ja het' kuulo parani. Ajattelin ite, että joku otus on tehnyt pesän kuuloelimeeni, mutta vaikkua se vain olikin. Ja kun sympaattinen partasuulääkäri imaisi vasemmasta polvesta keltaista nestettä ruiskullisen, oli euforista juosta varhaisaamun kirkkaudessa. Miten juoksentelusi siellä? Lentokuvat olivat taas erinomaisia, tyylillä ja taidolla otettuja. Hyvät voinnit. Isä

    VastaaPoista
  4. Mulla oli muutaman päivän breikki juoksemisesta, koska lauantai meni vaeltaessa ja sunnuntaina rentouduimme käymällä Genevejärvellä risteilemässä. Tänään kävin n. 6,5 km, ja tuntui hyvältä vaihteeksi. Ensi vkl ois tarkoitus juosta pitkä lenkki, kun se rääkki alkaa lähestyä pikkuhiljaa.

    VastaaPoista