12. elokuuta 2021

Taidenäyttelyissä

2. päivä, Mänttä - Keuruu - Haapamäki, 57 km

Yöllä voimakas kaste, ja langalla roikkuneet ajovaatteet olivat kosteat vielä aamullakin. Poutasää kuivasi ne kuitenkin nopeasti. Mäntän Serlachius Gösta -taidemuseossa vierähti pari tuntia katutaiteilija Banksyn vaikuttavassa A Visual Protest -näyttelyssä. Kuvassa Banksyn esitys brittiparlamentista.

Lounas laskeutui Tosikoita ja Veitikoita -muotokuvanäyttelyssä, jota taiteilija Ronny Gilan itse piti.

Sitten jatkamaan matkaa. Aluksi ajattelin jäädä Keuruulle, mutta tarkemmin karttaa tutkittuani päätin ajaa saman tien Haapamäelle, koska lisäetappi olisi pituudeltaan vain 15 km, ja jotta pääsisin valmiiksi seuraavan kohteen pelipaikalle.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti olit tyytyväinen, että näit Banksyn näyttelyn. Täällä päin on satanut lähes koko iltapäivän. Hyvää matkaa!

    VastaaPoista
  2. Mänttään pitäisi vielä päästä Banksyn takia. Sinä ehdit klaanista ensin.Oivaltavia ja piseliäitä töitä, arvaan. Tosikoissa ja veitikoissa ilo, riemu ja rieskainen pieru Pekan ja Pätkän legendaarisista hahmoista - Justiiinan säestäessä. Kaikki kolme, Esa Pakerinen, Masa Niemi ja Siiri Angerkoski suomalaisen komedian ja viihteen legedoja/ Hyviä otoksia!

    VastaaPoista