9. huhtikuuta 2013

Kiakkoo

Kas vain, kun Helsingissä jäi sitten käymättä lätkämatsissa sitten muinaisen 90-luvun, jolloin kävin katsomassa maajoukkuee ja jonkinlaisen SM-liigan All Starsin harjoitusottelun. Tämä pikkudetskuhan ei kuitenkaan suuremmin painanut mielessä, kun kävin duuniporukalla Hakametsän jäähallissa katsomassa Tapparan ja Lukon kolmannen välieräottelun.




Vihellyskonsertti oli melkoinen raumalaisten koskiessa kiekkoon. Desibelit nousivat kuitenkin potenssissa, kun raumalaisten kultakypärä Justin Azevedo sai kumilätkän lapaansa.



Kolmas välierä oli pelillisesti tasainen, mutta Tappara teki paikoistaan maalit Lukon jäädessä nuolemaan näppejään.





Tappara vei ottelun lopulta 3-0-lukemin. Päivää myöhemmin Tappara voitti myös koko välieräsarjan otteluvoitoin 4-0 ja eteni finaaleihin. Lieneeköhän uusi matsi katsottavana?

Seuraavaksi olikin vuorossa visiitti naapurin museoon, mutta tästä keikasta seuraavassa kirjoituksessa enemmän, jottei mene aivan ähkyksi.

1 kommentti:

  1. Olipa railakas museokierros "siellä Jäähallin kulumilla nyssen maisemissa". Ja kuvat "nin maar perusteellisen viimmesen päälle", sanoi konstaapeli Reinikainen. Lieköhän näytelyyn mahtuneet 1950-luvun maajoukkueen maalivahtilegendan Unto Viitalan Silvikrin-hiusöljyputeli ja hänen kampansa? Kun näet Uti torjui, - silloin ei vielä maalivahdilla ollut maskia, ei kypärää -, ja kun Utin silvikriiniltti heilahti sekaisin, hän maalinedustan tilanteen rauhoituttua kaivoi taskustaan kamman ja kampasi jakauksen suoraan, entiseen kuosiin... Mukava raportti kaiken kaikkiaan. Isä

    VastaaPoista